Søk i denne bloggen

mandag 26. august 2013

Min kjole – min stemme, torsdag 22. august 2013


Bloggforfatter: Eline
Fotograf: Esma

Det var veldig fint å treffes igjen etter sommeren. Ikke alle jentene kunne i kveld men det gjorde at de som var der ble nesten ferdige. Vi har gudskjelov en kveld igjen slik at alle kjolene skal bli klare. I dag er det jeg som skriver bloggen. Jentene er travelt opptatt med å sy og da blir det litt mye å skulle skrive bloggen i tillegg.

Nå nærmer det seg visningen med stormskritt og vi fikk besøk av Aker Avis som intervjuet jentene og tok bilder. Les om oss i avisa på onsdag!

Denne kvelden var vi også så heldige å få hjelp av Turid fra Bjerke Husflidslag og Berit Marie som jobber i bydelen. Begge flinke sy-damer og med ekstra hjelp kom vi veldig langt. Det er så gøy å se hvor fine kjolene blir og ikke minst hvor forskjellige de er! Alle er helt originale, akkurat som jentene som har laget dem.

Vi fikk tid til å snakke litt om stemmerett og kjolene vi lager før vi satt i gang. Torunn var lydansvarlig og tok opp jentene. Lydopptakene skal vi få mikset sammen med musikk hos Bjerke Lydstudio.

Visningen er nesten ferdig planlagt. Vi er så heldige å få et dansenummer av gruppen Elements. BU-leder Steinar Arnesen kommer og på lørdag skal vi øve inn et flott kjole-show.  Så nå håper vi det kommer mange og ser på SØNDAG 1. SEPTEMBER kl. 14 på Kulturloftet, Årvoll Gård.

Det blir alltid tid til å spise litt.

Birgitte som brud.

Sarah leser inn tekst som skal brukes på visningen med god hjelp av Torunn


Esma syr, og Turid fra Bjerke Husflidslag hjelper til i bakgrunnen


Snart ferdig:)

Torunn koser seg med en kopp kaffe

Turid var til stor hjelp.

Manka leser inn teksten sin på den fine opptakeren vi har fått låne. Den har en merkelig hatt for at støy skal dempes når man leser inn i mikrofonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar