Søk i denne bloggen

onsdag 6. mai 2015

Årvoll Relove, kurs i mai og juni

Årvoll Relove vil ha i alt 4 sykurs i perioden mai 2015 - februar 2016. Første del begynner nå i mai. Her vil vi fokusere på å sy sommerplagg i strech/jersey. Vi syr om t-skjorter og syr sommerkjoler/plagg i strech. Kursene holdes på tirsdager på fjøsloftet, Årvoll Gård kl. 16-19. Det er gratis å delta og det blir servert middag i løpet av kurskvelden.

 
Kjole sydd i jersey, med tekstil maling. Fra tidligere kurs.

Kurset er for unge i alderen 13 - 19 år  i Bydel Bjerke. 

Påmelding til Eline Medbøe, mail: elinemt@yahoo.no eller mob.: 902 02 547.

Datoer: 12.5 / 19.5 / 26.5 / 2.6 / 9.6 7 16.6


Redesign av t-skjorte, fra tidligere kurs

Den første kvelden vil vi tegne opp et grunnmønster som kan brukes til å sy ulike plagg i strech-materialer. Vi vil vise eksempler på redesig av t-skjorter og få en innføring i hvordan vi syr i strech-materialer (elastisk søm, overlock, applikasjon, tekstil maling/sjablong).



Årvoll Relove drives av tekstilkunstner Eline Medbøe, som har verksted på Årvoll Gård. Hun har tidligere drevet syprosjekt for barn og unge på Årvoll Gård, bl.a. Min Kjole - Min Stemme (2013) og Kjoleinstituttet (2014-2015). For mer informasjon om Medbøe, se hjemmesiden: www.elinem.no. 
Årvoll Relove er et samarbeid med Kompass & Co, sosiale entreprenører som fokuserer på å gi unge arbeidstrening. De bidrar med miljøarbeidere til kurskveldene og ungdommer som får arbeidstrening, samt at de leverer maten. Relove samarbeider med Bydel Bjerke, Årvoll Gård og det frivillige miljøet på gården.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar