Søk i denne bloggen

torsdag 27. november 2014

T-skjorte verksted på JUL PÅ ÅRVOLL GÅRD

Forrige helg samlet jeg Kompass og Co- gjengen på verkstedet og sammen forberedte vi oss til JUL PÅ ÅRVOLL GÅRD, 29. og 30. november. 

Vi skal ha t-skjorte-verksted i våningshuset for barn fra 6 år. 

Det er en fin gjeng som skal veilede barna, Katerina og Sherry, som driver Kompass og Co og to ungdommer som får arbeidstrening, de er noen veldig hyggelige jenter.
Og jeg skal sitte og råkjøre på symaskinen. Gleder meg!


Workshopen er åpen på lørdag og søndag fra kl. 12-16. Barna kan ha med egne t-skjorter de ønsker å gjøre om eller kjøpe t-skjorter av oss.



Det er 3 stasjoner:
1: Tegne og male med tekstilfarger på t-skjortene. Fargene fikseres ved at vi stryker/varmebehandler motivet og da tåler de vask. Barna tegner og maler, vi stryker for de.

2: Klippe ut printede motiver på et spesialpapir som så overføres til t-skjorten ved å bruke strykejern. Vi har printet ut flere motiver barna kan velge i. Barna klipper ut motivene og vi stryker de på.

3: Barna kan tegne motiver med kritt som jeg så broderer med symaskinen. Her har vi bl.a. fine glittertråder de kan velge i. Vi har også fine tekstiler de kan velge seg ut og få sydd på t-skjorten.

Det koster kr. 50,- og man må regne med litt venting mens vi varme-behandler/syr ferdig t-skjortene, men da har man tid til å se seg om på gården. Det er masse fine aktiviteter for barn og voksne denne helgen.

Håper det kommer mange på t-skjorte verkstedet vårt. Vi gleder oss!

Mvh
Eline Medbøe, tekstilkunstner med verksted på Årvoll Gård.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar