Søk i denne bloggen

fredag 7. november 2014

Kjoleinstituttet, 4.11 og 5.11.

Nå har de aller fleste blitt ferdige med klesposene og vi har begynt å sy om og reparere klær. Vi fokuserer på t-skjorter og olabukser men syr også om gensere. Nå er det mange spennende prosjekter på gang og noen er allerede blitt ferdige med plagg. Fremover vil vi legge ut prosjektene på bloggen slik at andre kan finne inspirasjon og kanskje prøve noe av dette hjemme. Dere vil se at med ganske enkle grep kan man reparere klær, sy de om eller designe noe helt nytt! Her kommer noen (mange) bilder fra de siste kveldene, datteren min Matilde (6 år) var med som fotograf.

Følg med fremover på bloggen. Vi skal vise bl.a. hvordan du kan sy om en genser til cardigan, legge inn bukser, lappe olabukser og gjøre om t-skjorter.

Bloggforfatter Eline



Belicia syr inn olabuksa si

Solvor, hva skulle vi gjort uten Solvor?!

Stryke, klippe, prøve, sy. Manka skal lage et kult skjørt av en ola-bukse




Dagens blogg-fotograf


Sherry hadde bursdag på onsdag! Hurra!

Det var jo meg det

Sham hjelper til ved symaskinen og lager mat til oss. Hun er gull!!

Sangami skal sy en bag av en ola-bukse

Behar syr om en t-skjorte og fester på blonder.

2 kommentarer:

  1. Har du noen Mariusgensere som venter på å få nytt liv?

    SvarSlett
  2. Hei:) Har vært på jakt etter marius-gensere lenge, men de har blitt så populære igjen at det er vanskelig å få tak i. Er det deg jeg har vært i kontakt med tidligere vedrørende halser? Leter videre og er det noen som har gamle marius-gensere de vil bli kvitt, jeg vil gjerne ha de!!

    SvarSlett