Søk i denne bloggen

onsdag 4. juni 2014

MUV - Mulighetenes verksted, 1. uke med workshops for barnehager er unnagjort.

MUV - Mulighetenes Verksted flyttet på mandag inn i lokalene i Fridtjof Nansensvei 2. Jeg er hyret inn for å gjøre et gjenbruksprosjekt og det er veldig spennende å være med på MUVs fødsel.

På tirsdag tok vi imot de første gruppene med barnehagebarn som skal være med på å lage en stor installasjon som skal vises forran vinkelgården i forbindelse med Markedsdagen i Bogstadveien, lørdag 6. september.



Denne uka har jeg hatt tre grupper fra Knerten-, Forgner og Hamna-barnehage. Det har vært veldig spennende og jeg har møtt mange fine, ivrige og produktive unger denne uka. Mange har sydd for første gang, vi har snurret pute-skulpturer med garn og klippet ut stoff-figurer som skal sys på tepper.



Materialene vi bruker er tekstile-prøve-lapper og tekstiler som er samlet inn, masse puter som vi har fått av Kunstenerne Synnøve Øyen og John Raustein (fra en utstilling de hadde på Carl Berner T-banestasjon, visningsrommet), garn og restmaterialer fra barnehager, plastbokser og diverse dingser og dangser.


Nå ser jeg frem til å møte og jobbe med resten av gruppene i tiden frem mot sommeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar